Pàgina principal

De WikiTIC
La revisió el 10:18, 27 maig 2010 per WikiAdmin (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

WikiTIC és una granja de wikis, que neix amb l'objectiu de servir de plataforma per al desenvolupament col·laboratiu de coneixement i material formatiu en diferents aspectes relacionats amb la societat de la informació i el coneixement, per part de dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC.

Dins la granja hi trobareu wikis de diferents tipus i amb un material inicial, que anirà creixent i millorant amb les diferents contribucions i adaptacions a la realitat dels vostres Punt TIC.

Aquest és un punt de partida, no només per al desenvolupament de les wikis que ja existeixen a la Xarxa Punt TIC, sinó també per a la creació de noves wikis per al treball col·laboratiu entre les persones dinamitzadores de la xarxa única.


La Xarxa Punt TIC és una xarxa de centres i espais que apropen les TIC a la ciutadania i treballen per trencar l'escletxa digital. És una xarxa plural, diversa i heterogènia, però única i cohesionada, promoguda per la Generalitat de Catalunya i desenvolupada a través de convenis de col·laboració amb Consells Comarcals, Ajuntaments, entitats privades sense ànim de lucre, ens locals, etc. La Xarxa Punt TIC està integrada per diferents centres, espais i punts que tenen en comú una missió: posar a disposició de la ciutadania del seu entorn l'equipament i el personal necessaris per accedir a les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) i dinamitzar el seu entorn. Són centres de referència territorial pel que fa a la societat del coneixement i espais integradors que potencien la dinamització comunitària i/o empresarial del territori.

 

Com participar?

Les persones que dinamitzen Punt TIC i vulguin participar en aquest projecte, només han d'emplenar aquest formulari. Podeu:

  • Fer aportacions a una o més wikis ja existents a la granja.
  • Crear-ne una de nova.

En qualsevol cas, és molt important emplenar correctament tots els camps del formulari, per comprovar que sou dinamitzadors/ores de la Xarxa Punt TIC i per saber en quina/es wikis voleu participar o els vostres objectius en el cas que vulgueu crear-ne.

L'Oficina Tècnica es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar la creació del compte.


Granja de Wikis de Punt TIC

Enciclopèdiques Formatives Activitats i Jornades
Accessibilitat
Gent Gran
Seguretat
Comunicació al món digital
Participació i cultura digital
Wiki de l'intercanvi de la Xarxa Punt TIC
2010 - Jornada de la Internet Social
2009 - Jornada de la Internet Social
2008 - Jornada de la Internet Social

Per participar-hi, empleneu aquest formulari